Om os

Vi er Koelnmesses danske repræsentation og har serviceret og bistået danske udstillere og besøgende i mere end 50 år med stor grundighed, kompetance og succes.

Vi forstår at sætte kundens ønsker i fokus og lægger en ære i, at kunden fra første kontakt skal føle sig tryg ved vores service.

Vi har værktøjerne, netværket og ideerne, der gør vores udstillere og besøgende tilfredse. Vi kan hjælpe den uerfarne besøgende med vores erfaring og referencer til gode rejsemuligheder til Køln samt henvisning til et mangfoldigt udvalg af alle priskategorier af hoteller i Køln og omegn.

Førstegangsudstilleren kan være sikker på, at vi laver en grundig analyse af virksomheden og dens produkter og efterfølgende finder vi en egnet messe i vores portefølje, der måtte matche virksomhedens krav og ønsker til koncept og type af internationale indkøbere.

Vi markedsfører Koelnmesse over for hele den danske fagpresse via pressemeddelelser, annoncekampagner og pressekonferencer.

Vi har tæt kontakt til det danske erhvervsliv, der ligeså har fokus på det store potentiale i at eksportere til hele verden.

Brancheforeninger & eksportnetværk - inden for stort set alle brancher - er vi med til at bistå, når deres medlemmer søger ud på de globale markederne via vores messer.

Vi bistår danske gruppestande i Køln såvel som internationalt. Disse arrangeres ofte i samarbejde med de danske repræsentationer i udlandet og vi foranlediger fremskaffelse af materiale fra Eksportrådet, så der kan søges om tilskud til disse eksportfremstød.

Kort sagt er vi garant for, at den besøgende eller udstilleren fra start af får en sublim og professional service fra vores side, som derved er med til at tilsikre et succesfuldt messebesøg internationalt såvel som i Køln.

 

 

Intermess ApS
Rådhusvej 2
2920 Charlottenlund
Danmark
messe(at)intermess.dk
Telefon: +45 4550 5655
Telefax: +45 4550 5027